Fender Bracket Põrutuskindel Mudguard Toetada Väljas Motorollerid Sport Meelelahutus M365 Electric Scooter Tarvik

  • €1.38
  • €2.75
  • On laos
    SKU w8042

    [RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

    [RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

    Electric Scooter Fender Guard Bracket E-scooter Põrutuskindel Mudguard Toetada Kaitse Xiaomi M365/M365 Pro

    Kirjeldus:

    Toote materjal: nailon, kõrge tihedusega (PV)

    Toode värv: Valge, Must, Punane

    Toote kaal 126g

    Toote suurus 13 * 7,5 cm/5.12*2.95 aastal

    Sobib: kõikidele Xiaomi, pro roller, 1s

    Märkus:

    Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

    Palun lubage 1-3cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

    Paketid:

    1 x Fender Sulg

    1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

    saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

    2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

    3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

    4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset Tagasisidet,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

    1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

    3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

    4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun võtke meiega ühendust tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

    I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

    Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Ametlik Originaal Käepide Kate Kaabo Mantis Roller Osad Varuosad Tarvikud Asendaja Mantis 8 Mantis 10

    Ametlik Originaal Käepide Kate Kaabo Mantis Roller Osad Varuosad Tarvikud Asendaja Mantis 8 Mantis 10 Reaalne Lask: Selline Meeldetuletus: 1. Kui teil on probleem, toote kohta, palun võtke meiega ühendust niipea, kui te saate pakett.Saame teada põhjuse ja anname teile parima lahenduse. 2.Lubame meie parimat teenindust ja hindan oma koostööd ja mõistmist. 3.Teie rahulolu on meie eesmärk.Palun võtke
  • €10.43
  • €14.91
  • Seotud

    70/65-6.5 Kummist Sisekummid Rehv Rehvi Kohta -Xiaomi Ninebot Electric Scooter Tarvikud 10 Tolline Sirge/Kõver Otsik

    Hoiatus: See on ebaseaduslik sõita elektriliste motorollerite avalikel teedel, kõnniteed, või jalgrattateed.Need on ette nähtud kasutamiseks ainult era maa omaniku luba. Toote Andmed: *70/65-6.5 Sisemine Toru Rehvi Eest Xiao-mi Ninebot Electric Scooter Accessories10x2.70-6.5 *100% täiesti uus ja kvaliteetne *Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja praktiline *Materjal: Kumm *Värv:
  • €4.65
  • €6.74
  • Seotud

    6tk Tagumine Ratas Mudguard Fender Guard jaoks Xiaomi Mijia M365 Electric Scooter Rula

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €13.88
  • €21.02
  • Seotud

    Esi-amortisaatoriga Osades Must Alumine Plaat Jaoks Citycoco Muudetud Tarvikud osad

    Esi-Amortisaatoriga Osades Must Alumine Plaat Jaoks Citycoco Electric Scooter
  • €20.34
  • €32.28
  • Seotud

    Jalgratta Kaablid Luku Korpus Alumiinium Bike Õli Toru Fikseeritud Klambritega C Kujuga Nihe Piduri Juhend Kaabel Fikseeritud Toru Klambri Raam Lukk

    Omadused: Puhas ja korras Kasutage seda kaablit lukk teha originaal räpane juhtmed auto kere enam puhas ja korras, muutes oma sõidu turvalisemaks. Tugev liim Tugev liim võib olla kleebitud roller, mitte lihtne kukkuda, võib kasutada pikka aega. Kompaktne ja kaasaskantav Pandla on väike suurus, kerge kaal, vaid 1.2 g/0.04 oz, lihtne kaasas kanda ja salvestada. Lihtne disain Lihtne,
  • €0.42
  • €0.60