10 komplekti Mäng Töötleja Asendamine Koorega Puhul Määrata Esipaneeli Taga Kaas Sony PS5 Gamepad Dekoratiivsed Ribad Kruvikeeraja

  • €70.76
  • €84.24
  • On laos
    SKU w8156

    Mäng Töötleja Asendamine Koorega Puhul Määrata Esipaneeli Taga Kaas Sony PS5 Gamepad Dekoratiivsed Ribad Kruvikeeraja

    Kirjeldus:

    Valmistatud kõrge kvaliteediga duarable ABS materjal, selle asendamine nägu plaat sobib PS5 Töötleja ideaalselt oma veatut õli, lakk ja luksus liigutav.Lihtne UsePlease eemaldada origial dekoratiivsed nägu plaat alt töötleja hoolikalt ja snap asendamine sama positsioon, siis oled valmis minema.

    Materjal: ABSApplicable Mudel: PS5 ControllerColor: Hõbe,Roosa,hall,Titaan Sinine,Kuldne,punane,sinine,must

    Märkus:

    Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

    Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

    10 Set x Dekoratiivsed Kestad PS5 (Dekoratiivsed Ribad+ Kruvikeeraja)

    www.villamehed.ee toetab Visa, MasterCard, Maestro Deebetkaart, Western Union, ja pangaülekandega pankade vahendusel.Et rohkem teada makseviisid www.villamehed.ee, siis palun vaadake Help Center"

    Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame kirjed 7 päeva jooksul kui teie makse on lõpetatud.

    Me laev tellimus postiaadress AINULT.Palun veenduge, et teie aadress on õige, enne te eest maksma.

    Me ei laev, nädalavahetusel või pühade ajal.

    Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

    Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

    Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

    Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

    Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

    Pakume 1 kuu tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

    Pakume ka 12 kuu tasuta hooldust.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

    Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.

    Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

    Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

    Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

    Me müüa täiesti uut toodet otse tehasest.

    Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust läbi "TradeManager" või "pakkumine sõnum".Me vastame hiljemalt 1 tööpäeva või vähem.Palun lisage oma tellimuse number kõigis side.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Gamepad Töötleja Silikoon Ümbris Guard Kate + 2 Käepide PS4 H054

    Kirjeldus: OOTDTY Omadused: 100% täiesti uus ja kvaliteetne. Kõrge kvaliteediga silikoonist ümbris puhul PS4 töötleja. Vajutades klahve vastavalt vajadusele lõigata pakub mugav tegevus. Kaitseb vastutava töötleja tolmu, kriimustuste, kahjustuste ja igapäevaseks kasutamiseks. Pehme, kerge ja vastupidav materjal. Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu
  • €1.30
  • €1.65
  • Seotud

    Eest Oculus Quest 2 VR Tarvikud Silikoon Ümbris karpi Nahka Kaitsev Kate Shell Korpus

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €8.31
  • €10.66
  • Seotud

    T3EE Kaitse Kate oculus Quest2 VR Töötleja Käepide Grip Kate Silikoonist Täielikult Kaitsev Ümbris jaoks oculus Quest2

    T3EE Kaitse Kate oculus Quest2 VR Töötleja Käepide Grip Kate Silikoonist Täielikult Kaitsev Ümbris jaoks oculus Quest2 OOTDTY Omadused: Premium ja Pehme: haaratsid on pehme puudutus, mis on valmistatud higi vastupidav silikoonist sujuvalt ühendab oma kontroller oculus. Täielik Andur Jälgimine: täpne lõigatud augud naha ja meie barrier-free sensor disain tagada, et kõik varjatud IR anduri
  • €1.21
  • €2.21
  • Seotud

    Alumiinium PCB seadmekarp Ruum Elektroonilise Projekti Puhul DIY - 110*76*35mm

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €6.06
  • €7.57
  • Seotud

    Nintendo Lüliti Animal Crossing Dokk Kate Ees Plaat Varruka Dokk Sokk Decal Raske Anti-scratch Kaitse Katte Vahetus

    Nintendo Lüliti Animal Crossing Dokk Kate Ees Plaat Varruka Dokk Sokk Decal Raske Anti-scratch Kaitse Katte Vahetus Omadused: 1. Kaitseb seadme ekraani kriimustuste, mis võib olla põhjustatud dokkimine ja undocking kohta Nintend minna dokk. 2. Täiuslik sobib, see ei liigu, kui docking või undocking Lüliti. 3. Lihtne setup, lihtsalt tõsta varruka silmused esiosa dokk. 4. Kõva PC materjali
  • €4.64
  • €7.25