856695-501 857414-501 on kohaldatav HP 17-x 17t-x GM Sülearvuti emaplaadi. N3060 CPU on läbinud testi .

  • €74.21
  • €75.73
  • On laos
    SKU w8243

    Ülaltoodud toote parameeter tabel on automaatselt genereeritud www.villamehed.ee süsteemi ja ei ole täiesti normaalne.Palun vaadake toote üksikasju.

    Tähelepanu:CMOS/BIOS-i aku emaplaadi võetakse välja, kuna range turvakontrolli lennujaamas ja kohandatud, Palun pane oma originaal aku tagasi, kui te install ja test

    Enne ostu: 1)Kui teil on vaja suur kogus, minuga saab ühendust e-posti teel.Ma annan teile mõned allahindlus. 2)Kui sul on mõningaid erilisi nõudeid.palun informeerige mind, kui tellite punkt. 3)Kui teil on vaja kaupa ei müüdud, siis palun jäta teade mulle, ma püüan leida teile.

    Lubame, et kõik tooted on testitud enne saatmist.Enne saadetise,võin saata testimine video või fotosid siis, kui teil on vaja.

    Tasuta Kohaletoimetamine 3521 Sülearvuti emaplaadi DELL 15R 3521 5521 ARVUTI Emaplaadi CN-00P6TK 00P6TK VAW00 LA-9101P LA-9104P täis tesed DDR3 koos i3 CPU

    !!Tähelepanu pöörama

    1.Enne kui tempo selleks tuleb teil teha kindel, et teil on vaja emaplaadi mudel,kui on ostjaid põhjus, kaasa kohaletoimetamise ei ole õige, me ei anna hüvitist.

    2. Emaplaadi on eriline elektroonikaseadmed, enne ostu sooritamist, siis tuleb tagada, et ka teised osad arvuti on hea, kui teie aksessuaarid on katki, viib see emaplaat ei tööta, nii et tuleb katsetada, enne kui osta oma CPU, RAM, ekraan liin, ekraan, ja muud väiksemad tarvikud.

    3. Elektroonikaseadmed on vaja professionaalset tehnoloogiat, kui sa ei ole professionaalne remont, arvuti, palun osta ettevaatlikult, kui emaplaadi sel põhjusel, et põletada välja, me ei paku garantii teenust.Testimine emaplaadi

    Toote packaing

    Q&A

    1. Whatformsof paymentare kättesaadav mind?

    ---Viisa, Credit card , WebMoney,Qiwi rahakott,Western Union,T/T,Brasiilia Boleto,

    SOFORT Pangandus,Pay-pal

    2. Garantii?

    ---60days

    3. Emaplaadi uus või remontida?

    ---See on tehase laoseisu.See näeb välja nagu uus. 100%töötab,ei parandanud

    4. See emaplaadi kooskõlas minu emaplaadi?

    ---Saad võtta oma originaal emaplaadi fotod mulle ja saame kohtunik

    5.Kas ma pean maksma tollimaksu?

    ---Sõltub ostja kohaliku Tolli otsuse.

    Käesoleva toote hind on välja arvatud mis tahes taxs & imporditollimakse

    Laevandus

    1.Me anname teile tõhus trackingnumber.

    2.Me saame laeva üle kogu maailma, nii et ostjad ei kõhkle järjekorras.

    3.Soovitame www.villamehed.ee Standard Shipping(ohutus, säästa raha,Kui pakend on kahjustatud, saate hüvitist taotleda).

    4.Kui soovite, kiire shipping et, palun valige DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.(Need kaubanduslikud express imporditollimaksud on suhteliselt kõrge).

    5.Kui teil on saada kahjustatud või tugevalt deformeerunud pakend, palun võtta minu foto, mis kaitseb huve ostjad ja müüjad.

    Müügijärgne teenindus

    1.Kui emaplaadil on vead, ostja saab valida, kas vahetada toote vastu või tagastada emaplaadi ja maksame kogu raha tagasi.

    2.Kui ostja osta vale toote, siis tasub kõik kauba-ja tasuma 15% teenustasu.

    3.Toetus on toote hinnast ainult juhul, Käitlemis -, posti-ja postikulud ei kuulu tagastamisele.

    4.Täielik garantii igasuguse defektse toote,Kui klient annab mulle negatiivse tagasiside juhuslikult,Me ei anna pärast-müüki teenust.

    5.Kui te ei ole rahul meie tooted, siis ärge avage vaidlused ja võtke minuga ühendust, igal ajal.Püüame oma parima, et sa rahul.

    Vali meid,Hea kvaliteet ja compertitive hind!

    1.Me oleme professionaalne meeskond, inseneride ja testijad, kes on pakkuda teile parimaid tooteid ja teenuseid.

    2.Meie ettevõte asub Hiina, Guangdong, Shenzhen, see on lähedal, Hong Kong.me kõik emaplaadi otsesest allikast.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    LA-C311P 5B20K84015 originaal emaplaadi Lenovo 510S-13 Pentium 3825U CPU Sülearvuti emaplaadi

    Emaplaadi Andmed Lugupeetud/Proua.Järgnev on üksikasjalikult themotherboard pildid, mis on üks meil on müüa inthis link.Mõni mudel on erinev konfiguratsioon,Pleasekindly vaadata üksikasjalikult enne ostu.Kui teil on mingeid kõhklusi,palun meiega ühendust.See on meie rõõm, et teenida teid. Emaplaadi Test Enne shipping.me teha täiesti test themotherboard.test sisaldab ekraani,klaviatuuri,aku,wifi ja kõik
  • €66.37
  • €67.72
  • Seotud

    Kvaliteetne lauaarvuti emaplaadi jaoks H55 H320 R608 H310 CIH55C V:1.0 H55H-LD kontrollitakse enne shipping

    Kvaliteetne lauaarvuti emaplaadi jaoks H55 H320 R608 H310 CIH55C V:1.0 H55H-LD kontrollitakse enne shipping Sõbralikud Nõuanded: 1.Tavaliselt saad emaplaadi ilma bios-i aku, postiga ei saa saata,Express vaja lisada extra $5 2.Kui te taotleda toote deklaratsiooni,palun jätke meile sõnum.
  • €38.33
  • Seotud

    DELL 3567 Sülearvuti Emaplaadi Koos i5-7200U Protsessor DDR4 Ei Parandanud CN-0GV5TG 0GV5TG GV5TG

    Emaplaadi Andmed Lugupeetud/Proua.Järgmised on üksikasjalikult emaplaadi pildid, mis on üks meil on müüa see link.Mõni mudel on erinev konfiguratsioon,Palun lahkesti vaadata üksikasjalikult enne ostu.Kui teil on mingeid kõhklusi,palun meiega ühendust.See on meie rõõm, et teenida teid. Emaplaadi Test Enne shipping.me teeme täielikult kontrollida emaplaadi.test sisaldab ekraani,klaviatuuri, aku,wifi ja
  • €187.40
  • Seotud

    Kasutatud Gigabyte GA-G1.Snaiper Emaplaat Intel B85 DDR3 32GB G1 Sniper B6 Desktop

    Kuna parameetrite määramine veebilehel, soovitatav on, et konkreetsete parameetrite emaplaadi aluseks peaks olema ise-uurimise ametliku parameetrid. See emaplaat on kasutatud .Kuid see töötab hästi,me ei lõpeta 100% testitud enne shipping.Aga võib-olla ilma CMOS aku õhutranspordi puhul.Palun veenduge, et te ostate õige juhatus, et tagada 100% ühilduvuse oma muud riistvara.
  • €64.74
  • €68.15
  • Seotud

    Akemy E203NA Emaplaadi Asus E203N E203NA E203M E203MA Laotop Emaplaadi Emaplaadi W/ 4GB RAM 128G-SSD

    · Lubame, et kõik tooted on testitud enne saatmist.Võin saata teile katse video või foto, kui on tarvis enne shipping. Pange tähele: Emaplaadid on osa number konkreetsed.Te peate järjekorras täpne osa number emaplaadi olete asendades; see on vajalik selleks, et vältida tagasi, viivitusi ja taasasustamist tasu.Sa EI saa minna mudeli või seerianumber üksi!Saame ristviide ja ühilduvuse teavet tootja (ja ka muud erinevad
  • €79.94
  • €86.89