3 In 1-CO2, Õhu Kvaliteedi Anduri 2,6-tolline Temperatuuri Ja Õhuniiskuse Mõõtja PM2.5 digitaalne LCD ekraan Andur Gaasi Detektor

  • €64.94
  • €132.54
  • On laos
    SKU w84086

    Omadused:

    1. Süsinikdioksiidi Monitor: 3-in-1 süsinikdioksiidi andur on ka temperatuur ja niiskus, õhu kvaliteedi kontrollimiseks, see pakub 2.6-tolline digitaalne LCD ekraan / 0-5000 PPM / 24 tundi reaalajas jälgida.

    2.3-in-1 õhukvaliteedi Monitor: See õhu kvaliteedi kontrollimiseks võib avastada, CO2, temperatuur ja niiskus, ning on CE-märgis.See on möödas standard kvaliteedi test, ja on heaks kiitnud Euroopa Tervise ja Ohutuse Direktiiv.

    3. Ülitäpne Sensor: See CO2 monitor on multifunktsionaalne õhu kvaliteedi seire seade, kõrge-täppis-osakeste andur ja süsinikdioksiidi andur, mis põhineb (infrapuna) NDIR.CO2 vahemik: 0~5000ppm, avastamise temperatuur: -10°C~40°C (14°F kuni 104°F), suhteline õhuniiskus: 20%-80% (±5%) RH.

    4. Avamine Disain: avamine on hea õhuringlus ja soojuse hajumist.Kitsas taga avamine mitte ainult tagab, et andur on täielikult kokkupuutel õhuga, kuid samuti aitab hajutada soojuse, vähendades valehäirete põhjuseks kõrge temperatuur ja ebapiisav kontakt välismaailmaga õhu.

    5. Visuaalne Alarm System: See CO2 ekraan kuvab staatuse süsinikdioksiidi kontsentratsioon selgelt, ja selle märgutuli muudab värvi vastavalt süsinikdioksiidi sisaldus (green light≦700ppm 700ppm <kollane tuli≤1500ppm 1500ppm <punane tuli), isegi kui sa ei tea vastavaid näitajaid süsinikdioksiidi õhku, saate kontrollida ka praegust õhku.

    6. Lai Kasutusala: funktsioonid ja pideva järelevalve ja õigeaegne häire CO2 monitor sobib seire välisõhu kvaliteedi lastel on oma tuba, magamistuba, kontorid, autod, koolid, hooned, kasvuhooned, tehased, hotellid, haiglad ja mis tahes kohas, et toota kõrge süsinikdioksiidi tase.

    Funktsioonid:

    Süsiniku h ydrogen ületab alarmi.

    Madal aku meeldetuletus.

    Mugav prindi indikaator.

    Sisseehitatud 18650 liitiumioon aku.

    USB kaudu laadimine.

    Kontrollige õhu ümber reaalajas:

    Tuba on suletud uksed ja aknad pikka aega, bürood, kellel on halb ventilatsioon.Need kohad kipuvad koguneda suurel hulgal süsihappegaasi.Meie süsihappegaasi monitor saab avastada süsinikdioksiidi sisaldus keskkonnas ja tegutsema nagu väike radar oma toas.

    Honeycomb soojushajutamise disain:

    Kiire vastus, et vältida valehäireid.

    CO2 kontsentratsioon lühidalt :

    Kui süsinikdioksiidi kontsentratsioon on vahemikus 0 kuni 700 ppm, et see on ohutu, vahel 700 ja 1500 ppm see on hoiatus, kui see ületab 1500 ppm, see on suurem kui standard.

    Tehnilised andmed:

    Suurus(umbes): välimine läbimõõt 83 mm/3.27 aastal, paksus 32 mm/1.26 aastal

    Aku tüüp: 18650 liitium-ioon polümeer aku

    Aku maht: 2400 mAh

    Laadimisaeg: 4-6 tundi

    Temperatuur: 0 °C ~ 40 °C (± 1 °C)

    Niiskus: 20 ~ 80% (± 5% rF)

    Süsinikdioksiidi (resolutsioon): 1 ppm

    Süsinikdioksiidi (valik): 0-5000 ppm

    Pakkeleht:

    1 * USB Kaabel

    1 * Õhu Kvaliteet Tester

    1 * Kasutusjuhend

    1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude address4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Pluss Suurus Naiste Sandaalid Must Hall Karja Suur Turske Kontsad Casual Poole Office Daamid Crystal Pahkluu Rihm Gladiaator Suve Kingad

    Naiste Kingad Suurus Conversion Chart Teade: !!!Müüja soovitan valida vastab MEIE Suurusele, vastavalt tegelikele talla pikkus , mitte unmeasured või arvasid pikkus. !!!Kingad on disainitud ja toodetud Hiinas.Suurus kaubamärgi kohta kingad viitab Hiina Suurus, ei ole ELI Suurus. !!!Kui suu on lai või paks, 1 Hiina suurus suurem võib olla võimalik valida.Ostjad on kohustatud teavitama müüja
  • €22.68
  • €41.99