Veekindel pult Bike Mootorratta elektriauto Sõiduki Turvalisus Anti Kadunud Meelde tuletada, Vibratsiooni Hoiatus 113dB Alarm Sensor

  • €10.37
  • €17.88
  • On laos
    SKU w84811

    Traadita Anti-Varguse Bike Mootorratta Alarm Puldiga Veekindel Jalgratta Turvalisus Hoiatus Süsteemi Vibratsiooni Andur Anti Kadunud Meeldetuletus

    Funktsioon:

    Mitmeotstarbeline: Akti hea jalgratta varguse hoiatav.Vibrationaly käivitab alarmi, mis sobib jalgratas, mootorratas, elektripliit, bike, electric scooter ja nii edasi.Võid kasutada ka uksed ja aknad alarm vibratsiooni andurid.

    Super Tundlik Liikumine: 7 tase reguleeritav tundlikkus alates õrnalt puudutada suruda või võita, saate kergesti määrata seda vastavalt oma vajadusele.Traadita kaugjuhtimispult operatsiooni, kaugjuhtimispuldi tegevusraadius kuni 20 M/66FT.

    Äärmiselt Valju 113dB: Jalgratta turvalisus alarm võib teha valju heli, et juhtida inimeste tähelepanu. 113dB Valju saab tõhusalt hirmutada vargad ära, saab kasutada ka SOS hädaabi häire.

    Lihtne paigaldada ja Veekindel: See mootorratas jalgratas signalisatsiooni Paigaldus asetamine koos kahepoolne kleebis või tieing seda rihm.Ei ole juhtmeid, ei kruvi.Veekindel arvestatud IP55 - Võib kasutada väljas.

    Mini Suurus: Peen ja kompaktne disain, lihtne peita ja paigaldada, 3 liiki bell heli saab toimida kaugjuhtimispuldi abil lihtne leida sõidukite asukohta.

    Kirjeldus:

    Mudel: 22R1/22R2 (Valikuline)

    Funktsioon: Kaugjuhtimispult + SOS + 7-Tasandil Reguleeritav Tundlikkus + 113dB Alarm + Muutlik Heli

    Veekindel Klass: IP55

    Sensor: 3-Telje Kiirendus Andur

    Detektor: Vibratsioon

    Puldi Kaugus: 30-60m/98.42-196.85 jalga

    Värv: Must

    Kaal: 90g

    Suurus: 95 X 52 X 15mm

    Rakendus: Uksed, Aknad, Jalgrattad, Mootorrattad, Motorollerid

    Märkus:

    Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

    Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

    Paketid:

    1 X Jalgratta Alarm

    1 X Kaugjuhtimispult

    1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

    saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

    2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

    3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

    4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset Tagasisidet,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

    1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

    3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

    4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun võtke meiega ühendust tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

    I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

    Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    1tk mood hot müük käsitsi valmistatud pärl pruudi juuste kamm pulmakleidid pulmakleit juuste aksessuaarid uus juhataja kahvel S78

    Kirjeldus Fantastiline juuksed tarvikud pulmad, proms, pidudel või muudel erijuhtudel. See muudab oma välimust üllas ja lisab oma charmming. Peapael on kaunistatud faux pärl. Sobib kasutamiseks mis tahes juuksed värvid, ilus ornament pool ja pulmad. Tüüp: Juuksed Clip Sugu: Tüdruku, Naiste Materjal: Sulam * Faux pearl Stiil: Armas, Mood Kogus: Ühes Tükis Mitmel
  • €2.37
  • €3.94
  • Seotud

    Sport Kõrge Vöökoht Säärised Pingeline Kortsus Hip-Jooga Püksid Naiste Stretch Töötab Fitness Jalgratturi Püksid Mujer 2021 Uus

    2021 Kukutades Sport Kõrge Vöökoht Säärised Pingeline Kortsus Hip-Jooga Püksid Naiste Stretch Töötab Fitness Jalgratturi Püksid Mujer
  • €2.90
  • €5.79
  • Seotud

    KEYYOU 10x Ford KA Asendamine Flip Car Key Shell 3 Nööpi Remote Kokkuklapitavad Võtme Korpus Juhul Omanik

    Seisukord: 100% Uhiuue Värv: Nagu pildil Button: 3 Nööpi Sisestage Tühi: Jah Elektroonika/Aku: Ei Juhul, Suurus: 6.8cmx3.5cm(LxW) Tera Suurus: 4cm Kaal: 47g Paigaldamiseks: Ford KA Ja muude mudeli sama spetsifikatsioonid peamiste tühi ja aku omanik loetletud allpool jagu.. Oluline Märkus: 1.See punkt ei ole kaugel,see on lihtsalt
  • €58.30
  • €67.01
  • Seotud

    Edasimüüja 51mm dual Kohvi vahendid Espresso Tamper,Dual Head Kohvi Leveler, Reguleeritav Sügavus-Professionaalne Espresso Käsi Tampers

    Reguleeritav palm turustaja & tamper on mõeldud töötama koos 51mm portafilter ja espressomasinad sealhulgas: Delonghi pumba seeria masin, Capresso PRO ja Breville 800 Seeria. Järjepidev Espresso - Saada järjepidev levitamine ja rõhu iga kord, mistõttu on lihtne tõmba oma täiuslik shot kodus, Nivelleerimine oma alused enne tampimist luuakse ühtne ja järjepidev tampima. Reguleeritav Sügavus - Seadke soovitud
  • €12.27
  • €22.71