100Ml Õli Spray Keetmiseks, Spray Pudel Oliiviõli Sparyer Mister Keetmiseks, BBQ, Salat, Küpsetamine, Röstimine, Grillimine

  • €7.69
  • €11.31
  • On laos
    SKU w84857

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    100Ml Õli Spray Keetmiseks, Spray Pudel Oliiviõli Sparyer Mister Keetmiseks, BBQ, Salat, Küpsetamine, Röstimine, Grillimine

    kööginõud vahendid kodu ja köök.Täitke see pihusti koos õli, päevalille õli, äädikas, sojakaste, sidruni ja laimi mahla, šerri või Marsala veini.Ja laialdaselt salat teha, Keetmine,Küpsetamine, Röstimine, Grillimine, Praadimine, BBQ ja nii edasi.

    Lihtsalt vajutage pump pihusti et toota rohkem ühtsed spray ja kontrolli kogus õli kui toiduvalmistamiseks.Läbipaistev pudel muudab sind täpselt teadma, kui palju õli on jäänud.Ja saate puhta pudeli kergesti, lihtsalt keerake kaas ja loputa see koos mõnede pesuaine & sooja vett.

    Õli pihusti Käidelda ja suurus õli pihusti saab kasutada köögis kokk vahend või teha väljaspool BBQ ,Piknik, junket, grillimine jne.

    See oliiviõli kamber on tihend ära muretse,seal on oliiviõli, päevalilleõli, šerri, marsala vein, sidruni ja laimi mahla lekke.

    Valmistatud kvaliteetsest klaasist, BPA vaba ja eco-sõbralik, Nutikas disain läbipaistvast klaasist pott, saab öelda, allesjäänud vedelik lihtsalt.

    Toote Nimetus: Õli ja Äädikas Spray Pudel

    Spetsifikatsioon: ühtne võimsus 100ml

    värvus: värviline

    Materjal: ABS + suur valge materjal klaas

    suurus: diameeter 4cm, kõrgus on 17,5 cm

    Pakendi Sisu:

    1 x oil spray saab

    1 x lehtri

    1 x pintsel

    10 x silikoon cup

    1 x silikoon õli, pintsel

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Reguleeritav Päitsed Pearl Bralette Kett 2021 Naiste Sexy Backless Tutt Pilduma Rinnahoidja Kett Mood Ööklubi Keha Kett Ehted

    Meil on oma tootmise tehase, kõrge kvaliteet, kiire saadetis, toetada lahtiselt tellimine, ja hind on soodsam 100% täiesti uus ja kvaliteetne, meie keha kett on valmistatud pärl ja metallist kett.Hoida värv 4-5 aastat Kui chani rinnahoidja on vaba suurus, sobib enamik inimesi, reguleeritav kaelakee ja vöö-ümbermõõt Kett Top sobib erinevatel juhtudel.Saate kanda seda ööklubi isikud, teema isikud,
  • €22.32
  • €31.43
  • Seotud

    Carburetor Tihend süüteküünal Kütuse Torude paigaldus Honda GX25 GX35 GX 25 35 HHT35 HHT35S FG110 Muruniiduk Mootor

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €9.22
  • €11.24
  • Seotud

    Unisex Slim (solid color lihtne puuvill anti-wrinkle tunked pikk karv ilusalong ühtne labor pet shop nühkima tunked

    Värv : nagu pildil Tüüp : Meditsiini-Rõivad, Õde Ühtne. Komplekti kuulub : 1 mantel. suurus chart: Te peate pöörama tähelepanu järgmised olukorrad: 1. Täisnimi : Kui sa oled vene ostja .Palun veenduge, et jätke oma täielik nimi , kui mitte, kuid ei saa pakendi, me ei vastuta 2. Suurus : Palun võrdle detail suurused sinu , palun lubage 1-3cm erineb tõttu manual mõõtmise , aitäh.
  • €16.07
  • €21.72
  • Seotud

    Värv ja Värvi Chrysler Automotive Touch Up Värvi-MIN KÜLM BEEŽ MAT - HL9 - Paint Scratch Remont, täpne Vaste

    Värv ja Värvi Chrysler Automotive Touch Up Värvi-MIN KÜLM BEEŽ MAT - HL9 - Paint Scratch Remont, täpne Vaste Võimaldab Vältida Kulukat Reisi Auto Body Shop, võttes seda lähenemist, et millega auto värvi kahjustada, siis on tõenäoline, et päästa väikese varanduse.Sul ei muretse kestasid välja suur hulk raha on auto body shop ei midagi, mida saab teha oma kodus. Aitab Peita mis Tahes Kahju, et Teie
  • €30.66
  • Seotud

    Vana Punane Naiste Hanfu Sobiks Haldjas Cosplay Kevad Sügis Uued Tikandid Lill Princeness Kostüüm Tulemuslikkuse Riided

    [xlmodel]-[custom]-[48529] Omadused: 1 .See on valmistatud kvaliteetsest materjalist,vastupidav, piisavalt oma seljas iga päev 2.Väga mugav,pehme plaaster tunne kanda ,Uus Välimus,Uus Teile! 3.Üheselt,moe disaini võib muuta sind rohkem enesekindlust! 4.See kerge, riided on ideaalne neile, muretu päeva! Toote info: Suurus:XS S M L XL Värv:Punane Hooaeg:Kevad-Sügis Stiil:Traditsiooniline
  • €42.40
  • €60.57