Läbipaistev TPU puhul Huami Amazfit Smart Vaadata 2 A1807 Kaitsja Katab Kest Operatsiooni Lihtne ja Kasuta Conveninently

  • €0.48
  • €0.93
  • On laos
    SKU w86251

    Läbipaistev TPU karpi Shell Kaas Huami Amazfit Smart Vaadata 2 A1807 Protector Raam

    Omadused:

    1. Valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist suurepärase kaitse.

    2. Vältida kriimustusi, muhke, määrde-ja sõrmejäljed.

    3. TPÜ kaitsva puhul Huami Amazfit smart vaadata 2 A1807.

    4. Lihtne juurdepääs kõiki funktsioone eemaldamata juhul.

    Kirjeldus:

    Materjal: TPU

    Toote mõõdud: 49 x 49 x 10mm/1.93 X 1.93 X milleks on 0,39"

    Ühilduvad Mudelid: sest Huami Amazfit Smart Vaadata 2 A1807

    Värv: Läbipaistev, Valge, Läbipaistev, Oranž, Läbipaistev, Must, Läbipaistev, Sinine, Läbipaistev Lilla

    Märkused:

    1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

    2. Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

    Paketid:

    1 X TPÜ karpi(välja arvatud Vaadata)

    1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

    saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

    2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

    3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

    4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset Tagasisidet,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

    1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

    3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

    4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun võtke meiega ühendust tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

    I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

    Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    SmartWatch Toetada Tarvikud Huawei Honer 5 Asendamine USB-Laadijat Laadimise Dock Eemaldatav Kaablid 100cm

    Näiteks Huawei Honer 5 Asendamine USB-Laadijat Laadimise Dock Eemaldatav Kaablid 100cm Omadused: Mis on spetsiaalselt kavandatud, et see sobiks huawie au 5 (Tracker EI kuulu komplekti) Anna Oma jaoks au 5 Käepaela Hoogu Kontoris, Kodus, Auto, või Liigub Extra Asendamine Laadimise Kaabel, kadunud või rikutud algne üks Lihtsalt ühendage see USB power allikas PC, Mac, Sülearvuti või Sülearvuti! Kerge
  • €1.66
  • €3.61
  • Seotud

    130 Db Safesound Isiklik Turvalisus Alarm Võtmehoidja Ohutuse Avarii Naiste Lapsed Tüdruk Enesekaitseks Ele Seadme Kott Teenetemärgi

    130 Db Safesound Isiklik Turvalisus Alarm Võtmehoidja Ohutuse Avarii Naiste Lapsed Tüdruk enesekaitseks Ele Seadme Kott Teenetemärgi 130 db Valju heli: emergency alarm võib teha valju heli, et juhtida inimeste tähelepanu isegi kaugustel nii palju kui 606.9 jalga; 130 detsibelli saab tõhusalt hirmutada ründajad ohus ja pöörduda ümber inimesi, kes abi; See on sinu hea abimees, kui teil on probleeme või vajate abi Multi-function:
  • €1.20
  • €2.35
  • Seotud

    Silikoon Quick Release Watch Band Randmepaela Eest Garmin Fenix 6x / Fenix 6x Pro Suur Rihma Pikkus Smart Bänd Tarvikud #BL2

    Silikoon Quick Release Watch Band Randmepaela Eest Garmin Fenix 6X/Fenix 6XPro Omadused: Pehmus on mõõdukas, väga mugav kanda Compression molding, tugev ja vastupidav Suurust saab reguleerida vastavalt asjaolu, üksikute ranne See on väga moodne ja ilus, see võib kaunistab tuju Sa saad seda muuta igal ajal.Sul võib olla hea värv iga päev. Kella rihm on seotud kellade
  • €1.65
  • €2.20
  • Seotud

    Uusim Apple Airtags Protective Case TPU Ümbris Apple Lokaator Tracker Anti-kaotatud Seadme Võtmehoidja Kaitsev Ümbris Kate

    Kirjeldus: 1. Premium Kvaliteet, Materjal: Meie karpi on professionaalselt kujundatud Airtags, ja asi on tehtud mugav TPU materjal. 2. Lihtne Paigaldada: Lihtne kasutada ja lihtne teha, featuring eksklusiivne disain, pead vaid meile antud juhul, et katta teie seadme jaoks Airtags. 3. Mugav & Vastupidav: Eco-sõbralik TPU on higi-tõend, kriimustuskindel, ja pestav. 4. Vaba Lisada: Toetus magnet külge
  • €0.79
  • €1.29