Õudus Koomiline Tomie Must Silikoonist Telefoni Puhul Samsungi A51 A71 A50 A20 A21 A20E A30 A31 A40 A70 A01 A10 A11 A30S Kate

  • €1.19
  • €1.70
  • On laos
    SKU w86258

    Me Kvaliteediga tooteid madalaima võimaliku hinnaga.Asume suurim elektroonika turul Hiinas.Meil on ainulaadne geograafiline eelised ja heaolu väliskaubandust.

    ★TEHASE HIND:

    Meie oleme oma suure tehase ja saab toota iseseisvalt.Mis on põhjus, miks meie hinnad on nii konkurentsivõimeline.

    -Säilitada kvaliteedi kontrolli, et meil kontrollida isiklikult iga objekti enne shipping.

    -Kõik tooted on 100% uued.

    ★Omadused:

    Umbes Musta Pehme juhul:ilus, hea enesetunde, tugeva anti-sügisel võime.

    - Kaitsta telefoni vastu hõõrdumist ja kate kriimustusjälgede, tolmu ja sõrmejäljed.

    - 0.02 mm võrra suurem kaamera, tõhusalt vältida kaamera rikkumises

    - Täpne auk asendis, Võimaldab juurdepääsu kõigile sadamates, andurid, ja sisendeid.

    - Lihtne paigaldada ja eemaldada.

    - Algse 100% uus ja kõrge kvaliteedi.

    Kõrge kvaliteediga protective case -, Moe-ja qute.Väljendada ennast telefoni isikupärastamine ja teha see välja paistma.iga päev muuta üks stiil sobib teie erinevat meeleolu.

    ★Umbes logistika:

    ★★Kallid Sõbrad, Palun Kirjutada Oma täisnimi Ja Saadav postiindeks Selles, Et Tänu Riigi Poliitikale.Vastasel juhul me ei vastuta nondelivery põhjustatud teavet puuduvad!Aitäh!

    - Tarneaeg majandus-logistika on 30-60 päeva, 75 päeva, mõnedes piirkondades.konkreetne tarneaeg on erinev sõltuvalt riigist ja logistika transport keskkonda oma kohaliku piirkonna.

    - Kui kinnitust aeg on tulemas, siis ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust esiteks, meil on sulle lahendus vastavalt logistika olukord.

    Kui tellimuse hind kokku

    - Kui teil on vaja täielikult jälgimine, palun valige "Hiina Posti Tähitud Air Mail "või "www.villamehed.ee Standard Meetod", ja maksma extra raha jälgimine.

    ★★ Umbes pakendi :Erilist vaht padi mobiiltelefoni juhul on hea kaitse toimega.

    Kui sa leiad, et pakend on kahjustatud või kui kaubad on kahjustatud ajal allkirja, palun tehke foto ja ühendust klienditeenindusega aega.Vastavalt tegelikule kahju kaupade, me anname teile vastava hüvitise.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Sasaan kala jaapani õie kirss Pehmest Silikoonist Telefoni Puhul Huawei P30 P40 20 10 Mate 10 20 30 Lite Plus Pro P Smart Z +

    Sasaan kala jaapani õie kirss Pehmest Silikoonist Telefoni Puhul Huawei P30 P40 20 10 Mate 10 20 30 Lite Plus Pro P Smart Z + Tere Ja Toote Kirjeldus: 1.100% Brand New Läbipaistev Pehme TPU Telefon Juhtudel. 2.Materjal: Kvaliteetne Musta Läbipaistva Silikooniga Juhul Katta. 3.Armas Naljakas Disain, lihtne panna ja lihtne ära võtta. 4.Sobib ideaalselt Telefon. 5.Täiesti mustuse vastu, anti-staatiline ja anti-slip.Pöörake
  • €1.43
  • €1.96
  • Seotud

    Silikoon on Pehme Juhul Telefoni Puhul Wiko Y51/Sunny5 Lite Tüdrukute Põrutuskindel tagakaas tugipunkt

    Omadused: 100% täiesti Uus, tehtud roheline materjalid, ultra kerge kaal ja õhuke. Kaitseb sinu mobiiltelefoni kriimustuste ja tolmu eest. Iga auk sobiks ideaalselt (Kõrvaklapid, MIKROFON, jne). Saadaval palju erinevaid värve ja disaine. Kirjeldus: Materjal: Punkt on valmistatud Kõrge kvaliteediga UV + TPU annab ülikerge kaal. Värv: Maalitud mustrid Pakett Sisaldab: 1
  • €1.21
  • €1.42
  • Seotud

    Au Mängida 20 Juhul Au Mängida 20 juhtumitele, Põrutuskindel Non-Slip Silikoon TPÜ Kaitsva Telefoni Kate Au Mängida 20

    Müügiargumendid>> [Suurus]: Perftctly Sobib Au Materjal]: Valmistatud Kõrge Kvaliteediga Pehme TPU Silikoon [Funktsioon]: Õrn litchi tekstuur, väga hea käsi tunne, anti-fingerprint [Function]: Tagasi Kaitse Põrutuskindel + Kriimustuskindel + Anti-Skid Tilk laeva toetada!Hulgi-suur allahindlus toetada!
  • €2.59
  • €3.32
  • Seotud

    Jäätunud Poolläbipaistev Tuua Bracket Puhul Xiaomi Poco X3 Pro Telefon Mood Anti-drop Kate Poxo Poko X 3 X3Pro Nfc 6.67"

    Jäätunud Poolläbipaistev Tuua Bracket Puhul Xiaomi Poco X3 Pro Telefon Mood Anti-drop Kate Poxo Poko X 3 X3Pro Nfc 6.67 Et 2 tükki või rohkem , saad 3% maha.
  • €1.15
  • €1.53