2021 Titaan Terasest Kõrvarõngad Roostevabast Terasest Twist Kõrvarõngad Retro, Värv Lihtne Vana Hip-hop Laadi Fashion Kõrvarõngad Meestele

  • €2.87
  • On laos
    SKU w8734

    Materjal: Roostevaba Teras Suurus: umbes.Seisukord: 100% uus Muutmine: 1 mm = 0.0394 tolline,

    Värv: nagu pildid,Kui sul on eriline nõue värvid,Palun jätke meile sõnum selle kohta, värvi number, kui tellida,Tänud.

    Soe Nippi:

    1.Palun lubage vähe erineb tõttu manual mõõtmise,eespool mõõtmed on ainult viide.

    2.Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.

    Laevandus

    Tähelepanu, Palun!Meil on rahvusvaheline müüja Hiina mandriosas.Palun ole kannatlik!Kui sul on mõni küsimus või mis tahes eritellimusel, palun võtke meiega ühendust.Me vastame 24 tunni jooksul, kuna aega vahe meie vahel, tänu oma arusaam.

    Vedaja Nimi

    Eeldatav Aeg Transiidi

    Jälgimise Teenuse

    DHL

    Umbes 3-7 päeva

    www.dhl.com

    EMS

    Umbes 3-7 päeva

    www.ems.com

    Hiina Post Air

    Umbes 10-30 päeva

    www.17track.net/IndexEn.html

    ePacket

    Umbes 7-15 päeva

    www.usps.com

    Kui teil on vaja mingit soodne hind ja kiire kohaletoimetamine, võtke meiega ühendust.

    MÄRKUS: Ostja vastutab maksude, tolli-ja muid tasusid ajal shipping!Kõik teemad peaksid olema veeti www.villamehed.ee kontrollitud aadress.

    Müügi

    Kui te ei ole rahul toote mingil põhjusel, see võib tagasi selle algne seisukorras nädala jooksul pärast kättesaamist.saadame teile kogu toetust, koos transpordi maksumus niipea, kui saame punkt.Kuid ostja peaks maksma tagasi laevandus.

    Tagasiside

    Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt sulle üks minut.Aitäh!

    Kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negatiivne ja neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh!

    Firmast

    Meie Tehas asub Hiinas.Praegu, Kirjutades, et ettevõtte filosoofia "kõigepealt klient, Kõrge kvaliteediga ja odav" , meil on pakkuda meie klientidele kvaliteetseid teenuseid.

    Suudame pakkuda kvaliteetset ja mõistliku hinnaga toote.Olete oodatud tellida.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Tsirkoon Crystal Paju Lehed Hoop Kõrvarõngad Geomeetriline Leaf Kõrvarõngad Naiste Väike Hoop Kõrvarõngas Pulm Earings Mood Ehteid

    Tootekood:386335 Värv: nagu pildil Materjal: vask Suurus:1.6*0.9 cm Sugu: naine Pakend:1 Paar
  • €1.25
  • €1.93
  • Seotud

    2021 Suvel Naiste Kõrva Ehteid Vask Väike Hoop Kõrvarõngad Uus Mood Crystal Pearl Mini Kõvadele

    2021 Suvel Naiste Kõrva Ehteid Vask Väike Hoop Kõrvarõngad Uus Mood Crystal Pearl Mini Kõvadele Kõrvarõngad suurus: 1,8 cm (0.7 tolli ) Kaal: 2.5 g / tükk Mis tahes asi, mis saagi oma silmi, ärge kartke osta, see on imeline kingitus endale või oma sõbrale PARIM TEENUS, Kallid ostjad, me garanteerime, et teie nullilähedane ostu kogemus siit.Mingil põhjusel te ei ole rahul tellimusi, siis palun
  • €2.64
  • €3.66