Klaviatuur Hiir Gamepad Adapter Converter Gaming Klaviatuuri Hiire Konverteri Adapter Nintendo Lüliti PS4 PS3 Xbox Üks

  • €8.66
  • €16.99
  • On laos
    SKU w9109

    Klaviatuur, Hiir Adapter Töötleja Gamepad Converter for PlayStation 3 4 Xbox Üks Nintend Lüliti

    Funktsioon:

    1. Toetust PS3, sest PS4, Xbox üks, Nintendo Lüliti, kontroller on ühendatud ja ühendatud vastava mängu konsool converter.

    2. Esimene USB-port on DC 5V toite sisendi pistik.Kui klaviatuuri valgust on vaja, saab ühendada 5 V toide, ja ei ole vaja ühendada teiste seadmetega, et toide.

    3. Teine USB-port on see, mida kasutatakse, et ühendada konsooli USB-porti ja ühendage mängukonsool kaudu USB-kaabel

    Kirjeldus:

    Värv: Must

    Materjal: ABS

    Toote kaal: 150g

    Toote mõõdud: 90*80*20mm

    Lihtne kasutada:

    USB liides märgitud vastutav töötleja on interface controller, mida kasutatakse, et ühendada originaal mäng kontroller, ja see peab olema juhtmega, enne kui seda saab kasutada.USB liides nimega "Klaviatuur/Hiir" on klaviatuuri ja hiirt liides, mida kasutatakse, et ühendada hiire/klaviatuuri converter.

    Kasutusjuhend:

    1. Ühendage USB-kaabli teine Hiired port converter ja ühendage see USB-porti mängu konsool.Vastav näitaja on alati aktiivne.

    2. Paigalda vastav originaal kontroller arvesse vastava USB-pordi kontroller, ja vastav märgutuli on alati kohta, mis näitab, et ühendus on edukas.

    3. Sisestage USB-hiirt, pea ja klaviatuuri vastavatesse USB port converter, ja vastav märgutuli on alati kohta, mis näitab, et ühendus on edukas.

    4. Kui vaja, võite kasutada 5V toitejuhe ühendada esimesed Hiired USB interface converter power converter.

    Kasutusjuhend klaviatuuri režiimi seadistamine:

    1. Vajutage F11 ja F12) klaviatuuri samal ajal, et siseneda seadete režiim.Vastava oleku LED-seadete režiim on alati aktiivne.

    2. Esimene vajutage funktsiooniklahvi töötleja, seejärel vajutage klaviatuuri klahvi või hiirt olema sisse (nupp toetab ainult vastava ühe funktsiooni nupp), siis viige 3D juhtnuppu üles, alla, paremale ja vasakule mobiil.Ptt-põhja (abi top, bottom, left, right ja suund), rist klahvid on seadistatud üleval, all, vasakul, paremal ja suund.

    3. Seejärel vabastage nupp, töötleja ja vajutage klaviatuurilt F11 ja F12 samal ajal, et siseneda seadete režiim ja LED-seadete režiim on välja lülitatud.Seade operatsiooni nupp on lõpetatud.

    Märkus: Kui funktsiooni klahv töötleja ei vajutata jooksul kehtestamise protsess, funktsiooni nupp, mis oli algselt määratud klaviatuuri või hiirt, kustutatakse.

    Kasutusjuhend hiire seadete režiim:

    1. Vajutage F11 ja F12) klaviatuuri samal ajal, et siseneda seadete režiim.Oleku LED-seadete režiim on alati aktiivne.

    2. Suruge vasaku 3D või paremale 3D suunas (üles, alla, vasakule ja paremale), loksutatakse vastava suunas, 3D, ja seejärel lükake hiir (mouse toetab ainult vasakule 3D funktsioon või paremale 3D)

    3. Vajutage klaviatuurilt F11 ja F12 samal ajal siseneda operation mode seadistus interface.Setting mode LED on välja lülitatud, hiir on lõppenud, siis seadete režiim on läinud, ja seadete režiim tegutsevad hiir on lõpetatud.

    4. Valik hiire tundlikkus: F12 + 1 on kõige väiksem tundlikkus, F12 + 9 on suurem tundlikkus. 1-9 on märksõnad, numbriklahvistikul üle eesti tähed.

    Märkus: Kui põnevat, setting mode, sisu seade automaatselt salvestatud.

    Märkus:

    Seal võivad olla väiksed suurus kõrvalekallete tõttu käsitsi mõõtmine, erinevad mõõtmise meetodid ja vahendid.

    Pilt ei kajasta tegelikku värvi punkti, kuna erinevate pildistamise valgus, nurk-ja display-monitor.

    1 X Klaviatuur, Hiir Adapter

    1 X USB Kaabel


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    LS-721M Tulus USB 3.0 MSATA SSD Kõvaketta Box 3060/3042 Arvuti ARVUTI Sülearvuti Välise Mälu Ladustamine Kaabel

    LS-721M Tulus USB 3.0 MSATA SSD Kõvaketta Box 3060/3042 Arvuti ARVUTI Sülearvuti Välise Mälu Säilitamine Koos Kaabli Omadused: 100% uus brand ja kvaliteetset Tuge erinevate süsteemi.See mugav ja lihtne kasutada kõrge vastavuses USB3.0,SATA3.0. Toeta USB super kiirus, pluss,USB-super-kiirus,kiire ja full-speed operatsiooni USB power kaasas, ühtegi välist võimu vaja.Super kiirus ultra paksus tulus.Toote Omadused: Brand:no
  • €4.66
  • €6.65
  • Seotud

    Kestev Praktiline Osad Komponendid 4 Port Controller Adapter 2 USB-Porti, Nintendo GameCube Wired Controller

    Nintendo GameCube Wired Controller Adapter-4 Ports Controller Adapter 2 USB Porti Funktsioon: 1. Võimaldab ühendada 4 GameCude traadiga kontrollerid, samal ajal kui konsool laeb originaal TV dokk. 2. Ekraani konsooli lükatakse TV kaudu algne TV dokk, paigaldada controller adapter originaal TV doki (eemalda kile pind EVA käsn, adapter USB porti originaal TV doki küljelt USB pordid) ja paigalda kontrollerid
  • €7.00
  • €10.15
  • Seotud

    3,5 mm Wireless Gamepad Klaviatuuri Kontroller Vestlus Pad PS5 Dual sence Ehitatud Kõlar Voice Chat Gamepad Klaviatuur

    Kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne. Funktsioon: 1. Eest PS5 käepide Bluetooth klaviatuur on ergonoomiliselt kujundatud, et suurendada mängukogemuse. 2. Täielik PS5 QWERTY klaviatuur ja voice chat juhatuse sõnumite ja jututoas. 3. Sisseehitatud kõlar võimaldab kasutajatel kuulata kõiki audio chat otse klaviatuurilt, kasutamata kõrvaklapid, saab ka välja lülitada seda funktsiooni
  • €10.78
  • €13.65
  • Seotud

    Kaasaskantav ABS vitriin töötleja konsool sobib traadita omanik seista PS5 käepide V0Q4

    Funktsioon: Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav, kindel ja stabiilne, et meil kasutada. ehigh-kvaliteedi seista, mitte-libisemine, suure hõõrdumise baasi, mida saab stabiilselt fix seade. Seda toodet on väga kerge ja lihtne ladustada ja vedada reisi ajal või ärireisi. Toetust käepidemed: PS5 Eest Töötleja seista annab kodus oma töötleja kui sa ei ole mänginud ja toimib
  • €2.06
  • €2.75