HelloPods L31 Pro TWS Kõrvaklapid LED Traadita Bluetooth-Earbuds Touch Control Gaming Headset Stereo, Bass Koos Mic-Müra Vähendamine

  • €12.45
  • €17.54
  • On laos
    SKU w9529

    HelloPods L31 Pro TWS Kõrvaklapid LED Traadita Bluetooth-Earbuds Touch Control Gaming Headset Stereo, Bass Koos Mic-Müra Vähendamine

    Tehnilised andmed:

    Bluetooth-5.0 tehnoloogia, lossless audio edastamise, selgem heli kvaliteet ja Digitaalne ekraan

    Paranenud kõne kvaliteet: saate vestelda oma sõpradega, ilma muretsemata, mürarikas keskkond.

    Kaasas aku kast, mugav kaasas kanda ja kasutada.

    Kena kingitus oma lähedastele sõpradele.

    Kirje Nimetus: Traadita Kõrvaklapid

    Materjal: ABS

    Mikrofon: Jah

    Juhtmega Kontroll: Ei Toeta

    Bluetooth Versioon: 5.0

    Edastamise Kaugus: 10m

    Voolutarve: 9mAh

    Veekindel: Igapäevane Elu on veekindel (Kuid Mitte Suplemine, Ujumine, Sukeldumine jne.)

    Takistus: 32Ω

    Sageduskarakteristik: 20-20 khz

    Laadimisaeg: umbes 1 Tund

    Tööaeg: umbes 3--4 Tundi

    Funktsioonid: Traadita Võrk, Bluetooth 5.0, HiFi, Müra Vähendamine, Touch Control

    Märkused:

    Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

    Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

    Pakett Sisaldab:

    1 Paari Juhtmeta Kõrvaklappe

    1 x Aku Kast

    1 x laadija Kaabel

    1 x Kasutusjuhend

    Saadetise & Maksmine:

    1. Me saadetud pakk 1-5 päeva pärast olete teinud makse.

    Ja järgmisi makseviisid on nõus www.villamehed.ee: Krediitkaardiga, TT, Western Union ja Qiwi rahakott.

    2. Juhendamine:kaalu ja suurust me tähistatud pakendis andmed ei ole tegelik kaal ja suurus kaup, kui teil on vaja teada tegelikku kaalu ja suuruse, sa lihtsalt vajadust meiega ühendust võtta.

    3. Tarneaeg:

    1) Transport arenenud riikides on umbes 7-45 päeva.

    2) Kaugemates riikides on umbes 2-8 nädalat.

    4. Kui ostja soovite kasutada rohkem kiiremini laevandus meetod, nagu EMS, DHL jne, palun edastada meile suurendada shipping.

    5. Juhendamine:tarneaeg on sõltub ostja\'s tollivormistuse ajal või Vääramatu Jõu tõttu.Kui ostja ei ole kauba vastuvõtmiseks pikka aega, loodame, et saab ostja ühendust tolli-või kohalik postkontor, selleks, et saada kaupu kiiresti.

    Umbes Toll:

    1. Selleks, et tagada saate teie, et ilma või väiksema tollimaksu, me kinnitame seda kui "Kingitus", mis on madalam väärtus, mis ei kajasta kokku hind, mida makstakse või turuväärtuse toote kohta ja ei kehti riikide eri tariifse reegleid.

    2. Või siis võib jätta sõnumi andke meile teada, kui palju peaksime tegema tollideklaratsiooni.Meil on hea meel järgima oma juhiseid.

    3. Kõik impordimaksud ja-lõivud, on ostjal\'s vastutusel.

    4. Tarnijate ei vastuta viivituste eest, mida tolliasutus teie riigis.

    5. Täiendavaid kulusid või viivitused võivad tekkida rahvusvahelise kaubanduse.Loodame siiralt, et sa ei kasuta täiendava impordi kulusid või tollivormistuse viivitusi nagu põhjust taotleda toetusi või lahkumisel negatiivne tagasiside.

    Müügijärgne Teenindus:

    Me kontrollida kaupade kvaliteeti enne saatmist.Kui seal on mõned ootamatud probleemid juhtub, loodame, et lahendada probleeme, mis ostjal kaudu sõbralik järgmistel viisidel:

    1. Kui see on kvaliteedi probleem, saab ostja esitada väidavad, 15päeva jooksul pärast kauba ostja peab esitama fotosid või videoid ja muud tõendid, et müüja tuvastada.

    2. Inimtegevusest rikutud, ostjad võtma täieliku vastutuse.

    3. Toote kvaliteedi töötlemise programm:

    1) ostja tagastab kauba, et usa ja selle eest vastutavad tagastamise transpordikulud; kui oleme kauba kätte ,saadame uue tootega, ostja ja maksta saata merevedude kulusid.

    2) Kui kaup (lõpphind, kaasa arvatud laevandus on alla 10USD) on kvaliteediga seotud probleeme, me saata uue toote ostja järgmise järjekorras; kui ostja don\ \ 't kava teha uue tellimuse lähiajal, saab ostja tasuma saata laevanduse kulud ja küsida, et saata uus toode.

    Tagasiside:

    1. Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.

    2. Kui olete rahul meie esemed, palun jätke positiivne tagasiside meile.Jätame positiivne tagasiside, mis sulle hiljem.

    3. Võtke meiega ühendust e-posti teel või meie kaubanduse juht: Nami, enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me tegeleme teile, et lahendada kõiki probleeme nii kiiresti kui võimalik.

    Meil on tööl 6 Päeva nädalas kell 9:00 - 18:30 esmaspäev - laupäev Pekingi Aeg.

    Soovin, et teil on suur shopping kogemus siin.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    TWS E7S Kõrvaklapid Bluetooth Juhtmevaba HD Stereo Kõrvaklapid Earbuds Touch Control Kõrvaklapid, In-ear Headset jaoks Xiaomi Huawei Honor

    E7S 5.0 Bluetooth Smart-Touch-kõrva-Traadita Kõrvaklapid Earbuds Telefoni Kirjeldus: Saate hõlpsasti kasutada kõrvaklapid, mis toetab smart-nupuvajutusega.See on mugav kanda ergonoomilised kõrvaklapid. Kiire ja stabiilne edastamise toetavad Bluetooth-5.0 kiip, mis tagab suure jõudluse.Saate hõlpsasti läbi Bluetooth kõrvaklapid, mis on mini-kompaktne suurus. Valmistatud premium ABS materjal,
  • €3.95
  • €8.23
  • Seotud

    S6 SE Bluetooth-ühilduvad Kõrvaklapid Juhtmevabad Kõrvaklapid Veekindel TWS 5.1 HiFi Heli Binaural Kõne Sport Earbuds

    S6 SE Bluetooth-ühilduvad Kõrvaklapid Juhtmevabad Kõrvaklapid Veekindel TWS 5.1 HiFi Heli Binaural Kõne Sport Earbuds Funktsioon: Wireless, binaural side, HiFi stereo muusika mängimine; Digitaalne intelligentne võimsuse ekraan, kellaaja kuvamine; Multi funktsiooni nuppu, lihtne kasutada; Üks võti, tagasihelistamise funktsioon; Ladustamine laadimine juhul, pikk eluiga. Kirjeldus: Mudel:
  • €5.88
  • €11.52
  • Seotud

    G6 Kõrva Mängude Bluetooth-Earbuds Bluetooth 5.1 Esport Mäng Kõrvaklapid koos Aku mahtuvus Ekraani Power Bank mobiiltelefoni

    G6 Kõrva Mängude Bluetooth-Earbuds Bluetooth 5.1 Esport Mäng Kõrvaklapid koos Aku mahtuvus Ekraani Power Bank mobiiltelefoni
  • €11.07
  • €15.81
  • Seotud

    Intelligentne Müra Vähendamise Semi-in-ear Bluetooth-Peakomplekti Magnet Laadimise Kasti Power Digitaalne Ekraan Toetab Touch

    Kirjeldus: 1. Bluetooth versioon: V5.0 2. Bluetooth protokolli: HSP, HFP, A2DP, AVRCP 3. Kõrvaklappide funktsioon: Siri, kõnesid, kuulata muusikat jne. 4. Laadimisaeg: umbes 1,5 H 5. Kasutamise aeg: umbes 3 TUNDI 6. Kõrvaklappide aku mahutavus: 30mAh 7. Aku võimsus laadimine laekaga: 320mAh 8. Ooteaeg: umbes 90H 9. Bluetooth kaugus: 10m 10. Sarv juht:
  • €9.81
  • €14.87