Veekindlad Kõrvaklapid Touch Control 9D Hifi Bluetooth Kõrvaklapid Traadita Earbuds Müra Tühistamine Mini TWS LED Võimsus Ekraan Sport

  • €11.49
  • €22.98
  • On laos
    SKU w8297

    Touch Kontrolli All Nuppu Light

    Traadita bluetooth-earbuds vastu võtta ühe-nupu-touch control disain, ei ole surve kõrva, kui tegutsevad, ei ole lihtne keskendatus higi ja õli võrreldes surunupp-earbuds.Punane ja sinine vahelduva lahe tuled ilmub, kui nupp on sisse ja välja lülitada.Arvestades nuppu ei ole flash ajal kasutada.

    Premium Heli Kvaliteet

    Heli sees Bluetooth kõrvaklapid tagab, et te ei jätaks ühtegi osa või osa oma muusika.Kadudeta HD heli kvaliteet sügava bassi ja crystal karge treble, nautida muusikat hetkel isegi valju keskkond.

    LED Ekraan Aku

    LED-ekraan aku kohta aku puhul näitab kui palju akut on jäänud laadimise korral alates 1% kuni 100%.Kui panna earbuds arvesse juhul, nad auto power off ja laadimine, laadimise korral on laetud USB-kaabli.

    TWS Koos Noice Reducation Traadita Earbuds

    Bluetooth-5.0-ja kadudeta HD visualiseerimine tehnoloogia, et toota uskumatu heli kvaliteet sügava bassi ja tagada, et sinu suur kogemus, kiire, stabiilne ja efektiivne edastamine.Kõrge Kvaliteediga Bluetooth Kiip, mis on proivde imeline noice vähendamine, siis tuleb üleni oma Muusika Maailma. ( Pidage vahemik, 10m)

    Eraldamine Tehnoloogia

    Tasuta ühendus ühe kõrva ja kaks kõrva.Mõlemad kõrvad saab ühendada mobiiltelefoni, samal ajal,Seda saab kasutada ka ühe headsetconnection.Kaks kõrvaklapid saab ühendada erinevaid Bluetooth-seadmeid samal ajal.

    Confortable Sobivaks

    Kõrva stereo traadita earbuds sobib suurepäraselt erinevaid kõrvad on 3 eri suurusega komplekti silikoon kõrva näpunäiteid.

    Kui Mobiiltelefoni Seista

    Kui filmi live Youtube ' i aku puhul saab kasutada mobiiltelefoni sulg.

    Power Bank Funktsioon

    Laadimise puhul saab kasutada power bank tasuta mobiiltelefone, iPad jne.

    Üks Samm Sidumine & Build-in Mic Kõrvaklapid

    Traadita Bluetooth-earbuds on üks samm sidumine ja see automaatselt ühenduse oma päheõpitud telefoni, kui toide on järgmine kord.Sisseehitatud mic, saate vastata telefoni ühe kliki ear bud.

    Juhtmeta Kõrvaklapid Laadimine Juhul

    Sisseehitatud laetav aku laeb juhul, traadita earbuds saab mängida 5-6 tundi ühe laadimisega, portalbe laadimine juhul saab laadida ühe earbuds 8 korda pärast ühekordset kui aku on täis laetud, annab kokku 50 tundi taasesitust.Seda saab laadida automaatselt, kui panna earbuds kasutustasu juhul.

    Üks Samm Sidumine

    Build-in Mic Bluetooth Kõrvaklapid.Traadita Bluetooth-earbuds on üks samm sidumine ja see automaatselt ühenduse oma päheõpitud telefoni, kui toide on järgmine kord.Sisseehitatud mic, saate vastata telefoni ühe kliki ear bud.

    Auto Power

    Ei ole vaja vajutada ükskõik millist nuppu, et aktiveerida juhtmeta kõrvaklapid.Saab automaatselt sisse lülitatud ja ühendatud pärast pildistamist alates laadimise puhul.Vahepeal nad võivad olla ka automaatselt välja lülitatud ja laetud pärast paneb tagasi laadimise puhul.

    Higi-Resistentsed In-Ear Kõrvaklapid Headset

    Vastupidav higi, vesi ja vihm, see kerge sport earbuds võib alati jääda õdus sport iganes sa teed, ideaalne higistamine see läbi jõusaalis.

    Aku Taseme Näitamiseks Telefon

    Aku tase earbuds ekraan telefoni.Võite korraldada earbuds laadimine vastavalt aku laetuse tase.

    Väike Keha

    Varustatud kõrge puhtusastmega grafeeni diafragma,kõrge-jõudluse Nd-fe-b-kõlar, šokeeriv bass, immersingyou oma muusika maailma.

    Laialdaselt Compability

    Traadita bluetooth-earbuds kooskõlas iPhone11 / X MAX / XR / X / 8/7 / 6S / 6S Pluss, Samsung Galaxy S10 / S10 PLUS / S9 / S9 PLUS / S7 / S6, Huawei, LG G5 G3 G4, Sony, iPad, Tablett, jne.

    Mudel Üks

    Kaks Mudelit

    Mudel Kolm

    Mida Sa Saad

    Bluetooth-peakomplekt*2tk Eartip *3 suurused Inglise käsiraamat*1tk USB*1tk


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Intelligentne Müra Vähendamise Semi-in-ear Bluetooth-Peakomplekti Magnet Laadimise Kasti Power Digitaalne Ekraan Toetab Touch

    Kirjeldus: 1. Bluetooth versioon: V5.0 2. Bluetooth protokolli: HSP, HFP, A2DP, AVRCP 3. Kõrvaklappide funktsioon: Siri, kõnesid, kuulata muusikat jne. 4. Laadimisaeg: umbes 1,5 H 5. Kasutamise aeg: umbes 3 TUNDI 6. Kõrvaklappide aku mahutavus: 30mAh 7. Aku võimsus laadimine laekaga: 320mAh 8. Ooteaeg: umbes 90H 9. Bluetooth kaugus: 10m 10. Sarv juht:
  • €9.81
  • €14.87
  • Seotud

    Mängude fone bluetooth-Peakomplekt RGB Värviline Streamer Põletamine Mõju PUGM Low-latency Sõrmejälje Touch HD Kõne Kõrvaklapid

    Kirjeldus: 1. Mängu/muusika režiimi, ühe-klahvi lüliti. 2. Küberpunk välimus, disain, RGB värviline streamer põletamine mõju. 3. Unikaalne kõrva tiiva disain muudab selle mugav kanda ja ei saa visati välja metsikult. 4. Kõrvaklapid on varustatud nupp aku, mis on ohutum ja võib kasutada pikema aja jooksul. 5. Hall lüliti, pärast edukat Bluetooth sobitamine, avage kaas ja ühenda
  • €22.99
  • €32.85
  • Seotud

    Casque Bluetooth-5.0 Earbuds Tõsi, Traadita Peakomplekt Sügav Bass Kaksikud Kõrvaklapid IPhone sluchawki bezprzewodowe блютус гарнитура

    Bluetooth-5.0 Earbuds Tõsi, Traadita Peakomplekt Sügav Bass Kõrvaklapid Kaksikud Feature: 1.Need kõrvaklapid on multifunktsionaalne: Automaatne käivitamine/seiskamine, sidumine, ja taaskäivitamine; shutdown kui laadimine; ja binaural stereo kõne. 2.Traadita earbuds kooskõlas ergonoomiline kuju disain võiks täiesti sobivad kõrva, et säilitada mugav kanda pikka aega. 3.See on unikaalne disain medicl
  • €2.13
  • €3.54
  • Seotud

    JAKCOM TWS Super Traadita Kõrvaklapid Super väärtus usb vastuvõtja juhtmevaba klaviatuur xt91 auricular deporte

    JAKCOM TWS Toote Kirjeldus JAKCOM TWS Multifunktsionaalne Smart Wireless Kõrvaklapid Automaatne Ühendus Nupuvajutusega Hääl Assistent Power Bank Mobile Fänn Mobiil-Valgustus Automaatne sobitamine üks samm Pärast seda eemaldatakse laadimise kasti, peakomplekti saab automaatselt sisse lülitatud ja arvutiga ühendatud. Automaatne shutdown -, magnet-vaakum Pärast
  • €19.58